#Virtual|World
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

#Virtual|World

Добре дошли!

ИндексИндекс  ЗбИжЗИЙЗбИжЗИЙ  ТърсенеТърсене  Последни снимкиПоследни снимки  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

Училище

Go down 
2 posters
АвторСъобщение
Ani
Admin
Ani

Брой мнения : 130
Registration date : 27.01.2007

Училище Empty
ПисанеЗаглавие: Училище   Училище Icon_minitimeСъб Яну 27, 2007 11:37 pm

Student vliza v stola , a tam vsichki stolove sa zaeti.Sqda na edna masa na koqto sedi edin profesor. Profesorat namryshteno kazva:
- Svinq i ptica ne sedqt na edna masa!
- Studentyt otgovoril:
- Ami az togava otlitam.
Profesoryt se qdosal i reshil da skysa studenta na izpita. Na izpita obache studentyt otgovoril perfektno na vsichki vaprosi.
-Dobre shte ti zadam posleden vapros. Predstavi si che vyrvish po ulicata i namirash dve torbi-ednata s pari a drugata s akyl.Koq shte vzemesh?
- S parite!
-A az shtqh da vzema tazi s akyla!-Normalno koi kakvoto nqma,tova si izbira!
Profesoryt se qdosal oshte poveche,vzel knijkata na studenta i napisyl vytre-"Govedo"Studentyt q vzeima i bez da q pogledne napuska staqta.Sled edna minuta nadnikva otnovo prez vratata i kazva:
-Gospodin profesor,gledam tuka che ste se podpisali,a ocenka ne ste mi slojili.
Върнете се в началото Go down
MraVunCho

MraVunCho

Брой мнения : 75
Registration date : 30.01.2007

Училище Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Училище   Училище Icon_minitimeВто Яну 30, 2007 7:12 pm

gospodina na ivna4o pita klasa 6to e sablazym idecata po4vat da otgovarqt nai razlichni neshta i ivan4o baz da iska po4va da pcuva
gospodina kazava
ivan4o izgonen si utre s ba6ta ti na sledvashtiq den ivan4o idva bez ba6ta si i sqda na posledniq chin gospodina go pita
ivan4o kade e ba6ta ti i za6to si sednal tam
ivan4o otgovarq
ami ba6ta mi mi obesni 4e sablazam e tova koeto az kazah i mi kaza che koito ne znae e pedal i da bqgam dale4 ot nego
lol!
Върнете се в началото Go down

Училище
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
#Virtual|World :: Интереси :: Вицове-
Идете на: